MultiMediaList

CNC operator industrieel verspanen

Nieuw: het beeldmerk

Nieuw: het beeldmerk-Blog Nieuws MultiMedialist Digitale Dienstverlening en Management-Mehdi Horstmanshoff

By on 28 juni 2017

Vernieuwd logo en beeldmerk

Door de recente verkoop van het mobiele kantoor, vonden we het nodig het logo van MultiMedialist aan te passen. Immers, het iconische beeld van de Revcon 250 ‘flatnose’ speelt geen rol meer.

The cloud

De cloud blijft staan, natuurlijk! Er gaan immers steeds meer gereedschappen in de ‘cloud’. Vergezeld bijvoorbeeld van een abonnementenstructuur voor af te nemen diensten en services.

De eenen en nullen  zijn toegevoegd om kenbaar te maken dat alles wat we online doen, in de kern bestaat uit combinaties en pakketten data bestaande uit eenen en nullen.

Werken in de cloud moet vanzelfsprekend zijn, omdat het kosten bespaart en veel mogelijkheden biedt.

Nieuw: het beeldmerk-Blog Nieuws MultiMedialist Digitale Dienstverlening en Management-Mehdi Horstmanshoff 03

Concrete diensten

MultiMedialist biedt uw bedrijf concrete diensten aan. Denk hierbij aan website- en kanaalontwikkeling, het aanverwante content management, de aparte maar toch samenhangende social media en de (op)bouw van communities.

Denk ook aanzet maken van blogs, blogs en hun inhoud. Aan het traject van nieuwsbrieven in al hun verscheidende vormen, de toon en frequentie. En in de meer technische onderhoudssfeer houden we ons ook bezig met het beheren van data en de modernere cloud-oplossingen.

Heeft u hier vragen over of bent u benieuwd naar onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op.

Team MultiMedialist – contactGeef een reactie